Alle soorten DREAMLINE verkrijgbaar bij Mitra Oirschot

 

 

 

Make your party a surprise ...     

 

 

Dream Line Sparkling is de meest boeiende wijn van het moment. De enige schuimwijn die blijft bewegen. Pak uit met iets unieks waarmee je familie en vrienden wellicht zult verbazen. Deze gearomatiseerde mousserende wijn heeft een “metaal effect” in Vulcano/roodbrons, Glacier/zilver of Fortune/goud wanneer je er mee schudt, dit in combinatie met fijne bubbels, geeft een schitterende presentatie in het glas. Frisse smaken van citrus en witte bloemen, aangenaam zoet met evenwichtige zuren.

 

 

Probeer ze allemaal eens uit ...

De Dream Line Vulcano is een fruitige zoete frizzante wijn voor elk moment van de dag. Van de moscatel druif, Natuurlijke fermentatie. De Dream Line Vulcano heeft een metallic brons effect, en is zoeter van smaak dan de Fortune en Glacier.

 

De Dream Line Glacier is een magische sprankelende wijn. Gemaakt van de Ancelota en Fortana druif, ook wel bekend als de gouden druif. Natuurlijke fermentatie. Fruitige lichtzoete frizzante wijn voor elk moment van de dag. De Dream Line Glacier heeft een metallic wit effect.

 

Dream Line Rose is een fruitige lichtzoete frizzante wijn voor elk moment van de dag. Van de Ancelota en Fortana druif, ook wel bekend als de gouden druif. 100% Natuurlijke fermentatie. De Dream Line Premium Rose heeft een metallic roze effect.

 

De Dream Line Fortune is een fruitige lichtzoete frizzante wijn voor elk moment van de dag. Van de Ancelota en Fortana druif, ook wel bekend als de gouden druif. Natuurlijke fermentatie. De Dream Line Fortune heeft een metallic gouden effect.

 

Dream Line Purple touch is de nieuwe Dream Line met 0% alcohol. Een mooie violet kleur met zilver effect geeft een prachtig effect in het glas. Licht mousserend en lekker fris met een hint van zoete bramen.

    

DreamLine dé nieuwste ZomerHit uit IBIZA is nu verkrijgbaar bij Mitra Oirschot in diverse smaken

Dreamline nu verkrijgbaar bij Mitra Oirschot

De nieuwste ZomerHit uit Ibiza ... DREAMLINE ... 
de mousserende wijn die danst in je glas als een wolk van satijn.

 

  

Verkrijgbaar in verschillende smaken

€ 12,99 per fles - v.a. 6 flessen 10% korting 

 

               Mitra Hans en Hans Oirschot
Voor een goed advies, een compleet assortiment en scherpe prijzen !!