WINKELCENTRUM DE POORT OIRSCHOT

MITRA SLIJTERIJ & WIJNHANDEL - JUMBO SUPERMARKT - ALBERT HEIJN - KRUIDVAT - BAKKERIJ SCHELLENS -  

KEURSLAGERIJ JOOST VUGS - GROENTESPECIAALZAAK - VISSPECIAALZAAK ZEEZOUT - JOLA MODE - TER STAL MODE -  

BOEKHANDEL DE CROON - WONEN EN ZO - KAPSALON MARK - APOTHEEK OIRSCHOT - REISBUREAU - THEATER en CAFÉ DE ENCK

Blauwe zone De Poort

 

Een aantal gebieden in winkelcentrum De Poort is aangemerkt als blauwe zone. In de blauwe zone kunt u met de blauwe parkeerschijf maximaal twee uur parkeren (van maandag t/m zaterdag van 9.00 t/m 18.00 uur). U herkent de blauwe zone aan de borden aan het begin en het einde van zone. Ook staan er blauwe lijnen bij de parkeervakken.  

 

Wilt u langer dan twee uur parkeren, dan kunt u o.a. terecht op het grote parkeerterrein aan de Sint Jorisstraat (tegenover Joris Zorg).

 

  Vergeet je parkeerschijf dus niet. 

De Poort compleet winkelen in Oirschot

 

Winkelcentra zijn vaak niet compleet, De Poort gelukkig wel.

 

Je vindt er o.a. een hele grote Jumbo met postkantoor voor Oirschot, een Albert Heijn supermarkt, een vershof met bakkerij Schellens, keurslagerij Joost Vugs, groenteboer. Verder een reisburo, Kruidvat, Ter Stal, viswinkel Zeezout, wooninterieurzaak Wonen en Zo, Jola kleding, apotheek Oirschot, kapsalon Mark,  theater De Enck, boekhandel de Croon. En ook de Lidl supermarkt is vlakbij. En om de hoek heb je Boon & Blad de koffie en thee speciaalzaak van Oirschot, en natuurlijk 't Bint met alle streekproducten uit Oirschot en omgeving.

 

Verder kun je gratis parkeren, wel met parkeerschijf voor 2 uur, ook in de ondergrondse parkeergarage. We zijn goed bereikbaar aan de rand van het centrum van Oirschot. Diverse invaliden-parkeerplaatsen, of in de parkeerkelder. Er is een grote lift aanwezig, alle winkels zijn heel toegankelijk voor invaliden. Hierdoor is het zeker voor deze groep mensen zo'n fijn winkel-centrum. Maar ook het personeel in de winkels is altijd heel behulpzaam.

 

Service staat bij alle winkels hoog in het vaandel, en dat stimuleert ook elkaar om het te doen zoals het hoort. Een ouderwetse service in een modern winkelcentrum, aan de rand van een prachtig nog ouderwets historisch centrum met leuke winkeltjes, fijne restaurants, gezellige terassen, leuke slenterstraatjes vol met monumenten.

 

Kijk eens op de site van de V.V.V. Oirschot voor mooie wandelingen en andere vermakelijkheden in en rond Oirschot.

                                      

Bij ons kunt u trouwens veel lokale producten vinden in de winkel, zo hebben we de allom geprezen "Orre Borrel", een hele zachte koffie-karamel likeur met een klein likje honing. Of diverse kruidenlikeuren, zoals Nuzzik, en natuurlijk Kroon bier.

 

Kom eens aan als u in de buurt bent, u bent van harte welkom in onze Mitra-slijterij. 

 

Oirschot de moeite waard !

  Ga nu naar onze

web-shop

 

 

 

 

 

Mitra is elke zondag* 

geopend van

12.00 tot 17.00u.

*Behalve feestdagen

Winkelcentrum De Poort

   

 

          

  

               Mitra Hans en Hans Oirschot
Voor een goed advies, een compleet assortiment en scherpe prijzen !!