WIJ ZIJN GEWOON GEOPEND!

           


Behalve feestdagen!

Wij geven graag advies !

 

 

Wijn van de échte slijter ...

véél lekkerder, en niet duurder ! 

 

Welkom bij Mitra Oirschot ... oftewel bij Hans en Hans.

Beide grote liefhebbers van het slijtersvak. Een commericiële Nederlander en een Bourgondische Belg, de perfect match waarin we constant veel van elkaar leren, samen met ons team vakkundige medewerkers.

 

Onze uitdaging is het bieden van een optimale service en een eerlijk en goed advies. Dit in een winkel met een assortiment waar we volledig achter kunnen staan. Wat kwaliteit betreft maar ook diversiteit. Een enorm aanbod bier, gedistilleerd, wijnen, ports, cadeaus en nog veel meer.

 

Kom gerust eens kijken en mis je iets ... we horen het graag. En alle cadeaus pakken we heel mooi voor je in, ook maken we op bestelling een heel pakket voor je. Er is in ieder geval heel veel mogelijk bij ons, en we denken met je mee voor een leuk idee !

 

Je bent meer dan welkom, eventueel in combinatie met een bezoek aan het historische sfeervolle centrum van Oirschot. Bovendien is het winkelcentrum waar onze winkel is, op zich ook al de moeite waard. Met het complete aanbod aan winkels als Albert Heijn, Jumbo, Kruidvat, Ter Stal, Zeeman, bakker, slager, groenteboer, viswinkel, reisbureau, woon assesoires, Theater De Enck, kapper, apotheek etc. is het de moeite waard.

 

Bovendien gratis parkeren, ook in de ondergrondse parkeergarage ! Ook voor invaliden gemakkelijk te bereiken.

 

Sinds maart 2005 exploiteren Hans Markus en Hans De Ridder dit franchise filiaal van Mitra in Oirschot. Daarvoor hebben wij ervaring opgedaan met een eigen Mitra filiaal in Dommelen. Samen hebben we al meer dan 30 jaar ervaring opgedaan in deze branche, en het blijft gewoon heel leuk en interessant voor ons.

 

Wij zijn heel erg tevreden over Mitra als formule, een enorm assortiment tegen een goede prijs. Altijd waar voor zijn geld, transparant en eerlijk. Mitra is onderdeel van de Koningklijke Dirkzwager Groep in Schiedam. Een groep waar meer dan 400 slijterijen deel van uitmaken. Daarnaast bezit Dirkzwager eigen wijnchâteau's, wijnhuizen, distilleerderijen, importeurschappen, bottelaarijen etc. In 2009 is in Berlijn de eerste speciale WineShop open gegaan. Kortom een bedrijf met een rijke historie en een kennis van zaken op drankengebied.

 

Het grote voordeel van franchise is dat we naast het enorme assortiment van Mitra en de Dirkzwager Groep, ook aan eigen import doen. In samenwerking met gerenomeerde bedrijven zoals o.a. Verbunt, van Wees en Bouvigne, stellen wij zelf ons assortiment samen. Op deze manier hebben we de afgelopen vijf jaar ons assortiment zo optimaal mogelijk gemaakt. Om die reden hebben we het meest complete en grootste assortiment van de regio. We hebben er dan ook gelukkig de ruimte voor.

 

 Advies gevenbetekent vooral ook luisteren naar onze klanten ... niet alleen onze smaak is leading in de keuze van dranken. Het gaat erom wat onze klanten lekker vinden. Wat we zelf altijd belangrijk vinden is dat mensen zich vooral laten leiden door hun eigen smaak. 

 

Uitproberen, experimenteren, combinaties maken ... durven proeven. Dan doe je pas ervaring op en ontwikkelt men pas een smaak, door dingen te proberen raakt men ervaren toch ? En waarom niet ... er zijn zoveel lekkere dranken op de wereld die de moeite van he proberen waard zijn

 

En als je eens iets echt lekkers tegenkomt, ook jou reacties zijn altijd van harte welkom natuurlijk, graag.

 

Verder heel graag eens tot ziens in onze

"echte" winkel, 

Hans & Hans - Markus & De Ridder.

 

Brouwerij Vandeoirsprong

Wij verkopen de bieren van Brouwerij Vandeoirsprong.

 

Elke zondag* 

geopend van

12.00 tot 17.00u.

*Behalve feestdagen

Mitra Oirschot speciaalzaak met meer dan 400 Whisky's op voorraad, en 2.000 bestelbaar.

Het mooiste assortiment van de regio!

 

 

Mitra Oirschot ... met het grootste en mooiste assortiment van de regio.

 

Bijzonder, onderscheidend, trendy in speciaal bier, wijn, whisky, gin, cognac, likeuren etc.

Ook groot in cadeaus, relatiegeschenken e.d. voor elke gelegenheid.

 

Kwaliteit, advies, service, mooi inpakken ... dat vinden we leuk om te doen.

 

Jou helpen zoals we zelf graag geholpen zouden willen worden.

 

Mitra tapverhuur

   

Maak van je feestje een feest!

Wij werken met de snelkoelers van Taptomat,
een zeer solide betrouwbaar merk uit Duitsland. Tapsystemen waar we hele goede ervaringen mee hebben. Ze koelen snel, en hebben een grote capaciteit. 

Ze zijn betrouwbaar en geschikt voor feestjes met bierdrinkers. Ze hebben een capaciteit van minimaal 100 glazen per uur.

Heb je een wat groter feest huur dan gewoon 2 tapjes, dan hou je het hoofd en het bier lekker koel. Zet de vaten niet in de volle zon, probeer ze op een koele plaats te bewaren als dat mogelijk is.

Dus voor een feestje van 70 personen, waarvan ongeveer de helft bier drinkt is 1 tapje voldoende. Heb je een groter feestje tussen de 70 en 120 personen, huur dan gewoon 2 tapjes is ons advies. 

Uit een fust van 20 liter gaan ongeveer 100 koele glazen bier met dit systeem.

Aanmelding nieuwsbrief

Emailadres: *
Naam: *
Opmerking:

Neem over:
De tekst in het plaatje moet worden overgetypt in het veld eronder. Deze beveiligingsmaatregel maakt het voor spammers moeilijker om dit formulier te misbruiken. Als de tekst moeilijk te lezen is, probeer het dan toch maar over te typen. Mocht het niet meteen correct zijn dan volgen altijd herkansingen.
               Mitra Hans en Hans Oirschot
Voor een goed advies, een compleet assortiment en scherpe prijzen !!